Colecția Tempus Fugit

Colecția Tempus Fugit este un proiect personal prin care vin în întâmpinarea cititorilor cu timpul măsurat, tentându-i cu câteva momente de relaxare, cu o tresărire de spaimă pe ici colo și nu în ultimul rând cu un hohot sănătos de râs. Sau cel puțin așa îmi doresc eu să stea lucrurile. Vom vedea dacă talentul și îndemânarea la scris mă vor ajuta pentru a îmi realiza acest vis drag mie.

Dan Rădoiu, 21.05.2016

În colecția Tempus Fugit au apărut până în prezent:

case-cu-dinti-tfcase cu dinți
Un monstru deghizat este pe cale să lovească din nou. Sângele se înfierbântă în cei ce îi simt prezența. Violența și crima se năpustesc asupra cartierului adormit.

Timp de citire: aproximativ 30 de minute.

Nevoia îi explodă în stomac, făcându-l să se lovească cu fruntea de tencuiala grunjoasă. Filamente subțiri îi ieșiră din vârfurile degetelor, străbătând peretele. De partea cealaltă, ritmul strigătelor își înteți cadența. Bărbatul rânji și înșfăcă mintea simplă, stăpânită de instincte primare, ce viețuia dincolo zid. Buzele îi murmurară un ordin mut.

Preț: 3,99 RON, disponibil în Google Books

ziua în care nu a mai putut
Un bărbat la capătul puterilor, căruia viața i-a dat, apoi i-a luat totul, oferă un sens lipsei de sens, călătoriei făcute fără bagaj, fără prosop și fără periuță de dinți.

Timp de citire: aproximativ 17 de minute.

Într-un final, ajungi la destinație. Picioarele îți sângerează, iar buzele îți sunt învinețite de frig. Puțin îți pasă că ești goală. Lasă-i să se uite, să pună mâna – orice! – numai să înceteze odată frigul ăsta care îți încleiază mintea. Strigi să ți se deschidă, dar îți dai seama că vocea ți-a devenit o șoaptă răgușită. Împingi disperată în poartă. Rănile din tălpi ți se redeschid, însângerând noroiul drumului. Articulația umărului ți se învinețește, apoi ceva înăuntru pocnește. Urli în neștire, dar continui să împingi. Orice, numai frig să nu-ți mai fie! Lacrimile îți curg pe obraji, spălate de ploaia înghețată care se revarsă în neștire peste tine.

Preț: 2,99 RON, disponibil în Google Books

misiunea-printului-olono-diallo-tfmisiunea prințului olono diallo
Pământul este pe cale să intre sub dominația atotputernicului imperiu galactic. Soarta planetei atârnă de secretul unui bărbat amnezic.

Timp de citire: aproximativ 20 de minute.

– Cine știe, spuse bărbatul în șoaptă, poate a venit vremea să mă obișnuiesc cu ideea că am treizeci de ani și șase de ani… Oftă adânc.

– … acte pe numele de Laurențiu Taraș și bani gheață cât să-mi ajungă pentru o viață de huzur, dar că în afara firmei de avocați prin care cică am închiriat casa în care locuiesc, nimeni n-a auzit vreodată de mine.

Preț: 2,99 RON, disponibil în Google Books